divendres, 14 de setembre del 2018

Primera trobada de Pati Actiu del nou curs

El passat 8 de setembre ni la pluja va ser impediment perquè encetàrem un nou curs amb el projecte Pati Actiu. És el que té la força de la il·lusió, que no veiem barreres!



Per això, pares, mares, xiquets, xiquetes i mestres ens vam trobar al pati per a col·laborar en el manteniment de totes les intervencions fetes fins ara.






En esta primera trobada, a més de posar a punt les intervencions fetes per al nou curs escolar, hem tingut l'oportunitat d'estudiar el resultat dels materials emprats a l'exterior i replantejar-nos algunes mesures de millora per a les futures intervencions. No deixem d'aprendre!




Des de la comissió Pati Actiu, agraïm a totes les persones la col·laboració en esta primera trobada de posada a punt. La col·laboració és la base de tota comunitat educativa i podem estar ben orgullosos de la nostra!

Si una cosa ens queda clara després d'estos dies de retrobament després de l'estiu són les ganes de seguir treballant en el nostre projecte de Pati Actiu per a fer-lo cada dia més acollidor, més verd, i més ple de vida.

A per un nou curs!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada