divendres, 7 d’abril del 2017

Pati Actiu al Severí Torres



El 5 d’abril una xicoteta representació de la comissió ens vam desplaçar fins a la Ribera Alta per compartir el procés que estem duent endavant amb el nostre projecte de Pati Actiu. El CEIP Severí Torres de Castelló de la Ribera ens va acollir molt amablement i tant els membres de l’AMPA com els mestres ens van transmetre totes les inquietuds que ells també estan experimentant repensant el seu pati i l’escola en general.


Nosaltres els vam exposar com va començar tot en la nostra escola i com ens hem anat organitzant poc a poc, quins entrebancs ens han sorgit i en definitiva, com hem anat madurant nosaltres i el projecte. Ens van fer moltes preguntes que vam anar resolent segons la nostra experiència i també vam aprendre de la seua situació, ja que ells tenen també una gran lluita afegida de reivindicacions, quasi històriques, respecte a l’edifici i la ubicació de l’escola.


Ànims Severí Torres! La realitat en fa forts, els somnis invencibles!

Ací teniu a la comissió de Patis Actius de Martínez Valls per a acompanyar-vos en el vostre camí i que també ens acompanyeu en el nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada