divendres, 23 de març del 2018

Pati Actiu en La caseta d'Aitana!


Ahir, 22 de març, el programa La caseta d'Aitana, d'À Punt, va vindre a l’escola per a fer-nos una entrevista en relació al nostre projecte de Pati Actiu.

Hi van participar una representació de mestres (Rafa, com a director) i de famílies (Sónia), ja que és un projecte de tota la comunitat educativa.
Va ser una reunió bastant informal en què ens sentírem còmodes parlant de molts aspectes del nostre projecte, encara que no vam tindre temps per explicar-ho tot, clar!


Ens preguntaren pels motius del canvi, quines actuacions havíem realitzat i quines en teníem previstes per a la propera intervenció. Parlàrem de la catalogació dels arbres perquè els va semblar molt interessant el projecte que s'hi havia creat al voltant i volgueren remarcar la llavor d'anteriors mestres per a poder comptar amb tanta varietat d'arbres, respecte a la natura i a la nostra flora autòctona.
 
Adreçades a les famílies, van fer preguntes sobre l'organització, quantitat de gent participant en les intervencions... vam remarcar la importància de la participació dels alumnes i que ells són els protagonistes de tot el canvi.

Els vam transmetre el missatge de com aquest projecte, junt a altres actuacions, ens havia ajudat a fer comunitat educativa, de com ens havíem conegut més tots i totes, i com això involucrava més a les famílies i els xiquets i xiquetes en l'escola, i d'això que és tan nostre en aquest projecte i que ens agrada tant: el COMBOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada