dimarts, 7 de març del 2017

Un nou pas: creació de les comissions de treball

Aquestes setmanes han estat de pura organització interna de la comissió. A partir d'ara, la comissió es divideix en comissions de treball que s'encarregaran de fer la feina, de manera organitzada.
Així doncs, tenim les següents comissions creades ja i en marxa:
  • Comissió de disseny: encarregada de fer el disseny de les diferents parts que tindrà el nostre pati i de com formaran un tot tenint en compte l'espai amb què comptem, amb característiques pròpies.
  • Comissió de materials: encarregada de la recerca i recollida dels materials idonis per al nostre nou pati. Com sabeu, sostenibles, és a dir, que tinguen en compte el medi ambient i, per descomptat, a qui van destinats. No us podreu creure la quantitat de propostes que ens arriben i com de solidària és la gent amb causes com aquesta!
  • Comissió de jardineria: experts en els temes de jardineria formen part d'aquesta comissió, que s'encarrega de buscar les plantes, arbustos i arbres autòctons. 
  • Comissió econòmica: però tot això qui ho paga? Aquesta comissió s'encarregarà d'estar a l'aguait de subvencions i ajudes, així com gestionar els diners que tenim de la millor manera possible.
  • Comissió de comunicació: encarregada de fer de fil transmissor de la comunicació entre les comissions, entre les comissions i la comunitat educativa, així com encarregada de les relacions amb la premsa si cal i de la gestió d'aquest blog comunicatiu. 
  • Comissió de manteniment: aquesta comissió s'encarrega, com bé ho indica el seu nom, de vetlar perquè el nostre pati estiga sempre en les condicions idònies perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen com el primer dia. Una vegada acabat el treball de construcció pròpiament dit, els membres de la resta de comissions passaran a formar part d'aquesta comissió. No oblidem que és un projecte de cocreació!
 
Reunió coordinació comissions

Després d'un temps d'organització prèvia de les comissions i de recerca de voluntaris i voluntàries, totes les comissions estan tenint les primeres reunions de contacte i posada en comú, i ja s'estan posant a treballar. Estem ben contents de poder dir que totes les comissions estan formades per pares i mares i professorat i que no ha costat geeeeeens ni miqueta formar-les. Hi ha moltíssima voluntarietat per parts de totes i tots i moltes ganes de veure en marxa ja la construcció del nou pati!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada